december 5, 2016 4:24 e m
Published by

15192804_10154778797628599_3705729808821880418_n

Camilla Axelsson (Team 09) berättar om sin nya roll som projektledare för Golfhuvudstaden i Halmstad.

 

Den 1 december tillträdde jag som projektledare för Destination Halmstads projekt Golfhuvudstaden. Det är ett golfturism-projekt som Halmstad kommun driver i samarbete med besöksnäringen och golfklubbarna i Halmstad. Med en rad olika aktiviteter marknadsför vi golfen i Halmstad genom varumärket Golfhuvudstaden. Vi har bland annat en mycket populär tävlingsturné i golf som spelas runt om i Sverige och nästa år genomförs den för fjärde gången.

 

Som projektledare ansvarar jag såväl strategiskt som praktiskt för det dagliga arbetet vilket gör att dagarna ser väldigt varierande ut. Det beror även på när under året det är.

Under vinterhalvåret är det mycket arbete med planering av kommande år samt tid för att utveckling av projektet. Vi lägger även stor vikt vid analyser av det år som varit för att ha en bra grund inför kommande år, detta är något jag anser är oerhört viktigt. Sommarhalvåret är det mer genomförande.  Att arbeta med de kanaler vi har för att marknadsföra paket och erbjudanden från våra partners och försöka hålla Halmstad top of mind hos de som funderar på att boka en golfresa i Sverige.

 

Det är ett varierande arbete där man har många bollar i luften samtidigt, vilket är väldigt roligt. Det känns också skönt att ha en sportmarknadsföringsutbildning i ryggen. Framför allt projektledning och upplevelsemarknadsföring känns användbara i det arbete som jag nu ska genomföra.

 

Mitt mål är att stärka Halmstad som golfdestination och få fler att upptäcka det fantastiska utbud som finns här av såväl golf som mycket annat. Jag kommer även fortsätta det fina arbete som min företrädare påbörjat men också försöka sätta min prägel med lite nya idéer. Det här är en spännande utmaning och rolig möjlighet som jag fått att få driva det här projektet och jag ska försöka lära mig en massa. Oavsett tidigare erfarenheter, arbetsuppgifter så kan vi alltid fortsätta att utvecklas både som person och i vår yrkesroll. Jag ser verkligen fram emot detta.

 

 

Categorised in:

Arkiv