oktober 22, 2015 4:22 e m
Published by
Idag genomfördes den årliga arbetsmarknadsdagen på Caddie. Vi hade ett digert startfält med företag, föreningar och förbund som berättade om intressanta LIA-case som kan vänta en student. Möjligheterna är flera och insikten om vad en student kan förvänta sig under sin LIA, blev förhoppningsvis lite klarare efter dagen. 2015-10-22 11.22.51 Meningen med arbetsmarknadsdagen är att få såväl konkreta uppdrag att kunna ta sig an under sin praktik, som att bli inspirerad till karriärvägar att gå för att nå sitt drömjobb. Till sin hjälp hade vi en ytterst kompetent och intressant panel med Caddie-alumner som gav sina råd och rekommendationer. Denna fantastiska uppställning kunde vi presentera idag:
  • Patrik Zlatkovic, arbetar idag som företagsförsäljningschef PR och samarbetsansvarig Actic Sverige. Gick i Team 09.
  • Carolina Riex, arbetar idag som sales representatative Craft & Speedo Nwe Wave Group. Gick i Team 13 och tog examen i somras.
  • Sofie Persson, arbetar idag som klubbkoordinator i svenska mästarna i fotboll FC Rosengård. Gick i Team 12.
  • Kari Litmanen, arbetar idag som försäljningschef publik/marknad Brynäs IF. Gick i Team 12.
Panelen fastslog bland annat hur viktigt det är med en tydlig målsättning kring vad man vill för att nå sitt mål. Likaså hur viktigt det är att ha en ödmjuk attityd till att ta sig an uppgifter högt som lågt. Sist men inte minst att vara driftig och inte vara rädd för att ta itu med frågor på sin arbetsplats. Dagen avslutades med konsten att sätta mål. Till vår hjälp hade vi en karate-mästare och en framgångsrik författare i ämnet; Peter Jumrukovski som har skrivit ”Målboken”. Ett stort tack till arbetslivet som fanns på plats under dagen, och tidigare studenter som hav sina betraktelser från sin karriärväg. Sist men inte minst vill vi på Caddie tacka projektgruppen i Team 14 och Team 15 som bidrog i arbetet med dagen. 2015-10-22 13.38.55

Categorised in: ,

Arkiv